Gå direkt till innehåll
Chokladkonstens värld - Stjärnsprakande online-undervisning

Nyhet -

Chokladkonstens värld - Stjärnsprakande online-undervisning

Virtual Masterclass.
Ons, 27 jan 2021, 15:00, Centraleuropeisk tid.
Längd: 90 minuter

Lär dig chokladkonst i världsklass från ditt hem


Paneldeltagare
Fotios Kefalakis


Stjärnkocken Fotios Kefalakis kommer från en familj med kulinarisk bakgrund, han växer upp i ett finbageri som ägs av hans farbror med åtta verksamma konditorier. 1996 blev han klar med sin konditorutbildning och kombinerade detta med sin passion för att resa. Han arbetade i i Australien, USA, Storbritannien och Grekland. Fotios samlade 17 års erfarenhet av att arbeta som konditor på femstjärniga hotell, stjärnrestauranger, konditorier och sjustjärniga kryssningsfartyg. Slutligen hade han bara en sak kvar att göra; att dela med sig av sin kunskap och lära ut sina färdigheter till andra som var lika passionerade inom konditori och chokladkonst. Fotios arbetar för närvarande som kockinstruktör vid Lucerne Campus i Culinary Arts Academy Schweiz. Hans passion och excellens täcker allt från bakverk till chokladkonst och utskrift av 3D-formar.
Christian Schiering

Hans professionella resa inom livsmedels- och dryckesindustrin tog honom från hemlandet Tyskland hela vägen till Sydostasien. Numera med basen i Singapore verkar han passionerat för all form av kulinarisk konst, från mat och matlagning till branschtrender och utbildning.

Är du intresserad? Mer information och anmälan här.

Och missa inte vårt virtuella öppet hus.

Ämnen

Taggar

Swiss Education Group erbjuder världsledande utbildningar i hotell-management och kulinarisk konst.

SEG - Swiss Education Group, har sedan etableringen 1982 vuxit och är nu en av världens främsta nätverk av skolor inom “hospitality management”.

Med fyra prestigefyllda skolor erbjuder SEG utbildningar inom hotell, hotell & design, events, business och kulinarisk konst.

Swiss Education Group
Avenue des Alpes 27
CH-1820 Montreux
Schweiz