Gå direkt till innehåll
Sofia Söderbergs ätbara Gin & Tonic dessert (CAAS Alumni)
Sofia Söderbergs ätbara Gin & Tonic dessert (CAAS Alumni)

Nyhet -

Kulinariskt samarbete på toppnivå

Ambitiösa onlineprojektet Culinary Canvas inleder samarbete med Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS), som är en av världens ledande skolor för den som vill utbilda sig till kock eller konditor.

Culinary Canvas är en plats för kulinarisk kreativitet. Proffs inom mat och dryck från hela världen ges plats för att visa sin hantverksskicklighet.Tanken är att de ska inspirera och väcka lusten att skapa smakfulla anrättningar. Genom praktiska steg-för-steg guider hjälper de dig att komma i mål. Här serveras kreativitet för den kulinariskt törstige!

David Vidal, "Fairytale Forest on a Plate"

CAAS rankas som en av de bästa skolorna i sin genre. Från Le Bouveret och Luzern i Schweiz utexamineras morgondagens stjärnkockar och konditorer. Genom en unik kombination av praktiska lektioner och praktik på de bästa restaurangerna formas studenterna och ges enastående karriärmöjligheter.

CAAS och Culinary Canvas avser att samarbeta inom områden som kan skapa ömsesidigt intresse och nytta. Det övergripande målet är att väcka intresse för hantverket, samt erbjuda goda utbildningsmöjligheter och framgång för morgondagens kulinariska hjältar!

Ämnen

Taggar

Swiss Education Group erbjuder världsledande utbildningar i hotell-management och kulinarisk konst.

SEG - Swiss Education Group, har sedan etableringen 1982 vuxit och är nu en av världens främsta nätverk av skolor inom “hospitality management”.

Med fyra prestigefyllda skolor erbjuder SEG utbildningar inom hotell, hotell & design, events, business och kulinarisk konst.

Swiss Education Group
Avenue des Alpes 27
CH-1820 Montreux
Schweiz